tiistai 22. marraskuuta 2016

How do jewelry, not like this.

 Nonniiin. Nyttenhän on kyseessä siis oman lyhykäiseni uran häpeä pilkku, mikäli siis olet joskus haaveillut korun räpeltämisestä tai muuten vain olet kiinnostunut, tässän on muutamia asioita mitä EI kannata tehdä.

Työhän alkoi itsessään mukavasti, ensimmäinen niin sanottu 'ajan tappo' työ, suunnittelut, muotoilu, kiven valinta ja muuta kivaa. Ajattelin siis, että tuollainen kolmiohan olisi komea ja sitten vielä kun nuo lautaset heijastavat sitä kiveä hienoista kulmista, jee jee.
Useamman tunnin ja sitä useamman ämpärin juotoksien takia jälkeen, kun otan korua haposta, niin luokka kaverini huomauttaa työn ulkomuodosta hieman, jolloin vasta itse tajusin, että kolmio muodostelma ympyröillä ei välttämättä toimi suorakulmaisen kiven kanssa, kuten kuvasta voi jo käydä ilmi.

 Nnnoh, lautaset irroitettiin ja työtä jatkettiin noin parin päivän tauon jälkeen, jolloinkas sitten rupesin jälleen miettimään parempaa asettelua, ja koska edellinen muoto jäi hieman häiritsemään, luovuin yhdestä lautasesta.
 Tässä nyt on näitä erilaisia asetteluja mitä kokeilin


 Jossakin näillä paikkeilla huomasin toisen isomman asteen virheen, nuo kirotut lautaset ovan mahdottomia hioa heijastaviksi. Lisää suunnitelmia roskikseen
 NO SITTEN, kun nyt viimein oli päästy istuttamaan kiveä ja olin jo melkein valmis, enää pari iskua ja- nnäin. Työ on nyt sitten kahdessa osassa juotosten puutteesta johtuen ja kehää ei voi enää käyttää.
Tosin tässä vaiheessa onkin työn muoto jo päätettý, joten ei kun uutta kehää.

 Ja viimein, aivan liian usean tuskan hikisen tunnin jälkeen, työ on viimein valmis, aivan erilaisena kuin mitä se oli alun perin suunniteltu, mutta valmis kuitenkin. Mukaan siihen mahtui vielä kehän kanssa ongelmia, joita voikin tässä vaiheessa kutsua muoti-ilmiöiksi.

Joten siinä, itse opin työstä aika paljon miten asioita ei kannata tehdä, mutta onhan sekin jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti